Wij bieden een uitgebreid assortiment van ambachtelijke verse vleesspecialiteiten en vleeswaren.

Als een professionele slagerij, hebben wij meer dan 20 jaar ervaring. Daarom bieden wij 100% garantie voor puur en eerlijk kwaliteitsvlees voor een betaalbare prijs. Bij ons kan je terecht voor vers vlees als:

  • Kip
  • Rundvlees
  • Kalf
  • Dry Aged
  • Schaap

Meer weten over ons?

Wij staan jou graag te woord en helpen je verder. Neem contact met ons op en je ontvangt zo snel mogelijk een bericht van ons.

Meest gestelde vragen

Wat verkopen jullie nog meer naast vlees?

Wij hebben 100% halal vlees in onze assortiment. Van kalf tot kip je kunt bij ons terecht voor een breed assortiment met halal producten.

Je kunt bij ons telefonisch jouw bestelling doorgeven. Wij bezorgen vanaf €75,00 in Amsterdam. Ook kun je bij ons afhalen. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling klaar staat op de aangegeven tijdstip.

Wij horen het heel graag als je niet tevreden bent over je aankoop. Het liefst willen wij dat je dezelfde dag van je aankoop naar ons komt, zodat wij samen naar een passend oplossing kunnen kijken.

Wij plaatsen onze aanbiedingen voornamelijk op Facebook en Instagram. Houd daarom onze social media platforms in de gaten en wij zien jou snel terug in onze winkel!

Bij ons in de slagerij kun je contant betalen en pinnen.

Naar boven